​Montare tigla

Montarea tiglei de camp nu este o dificultate, daca este facuta corect si cu estimari preventive.

  • Nu uitati sa verificati planeitatea suprafetei care vreti sa o acoperiti (masurati diagonalele)
  • Membrana se lipeste obligatoriu de sortuletul anti-condens 
  • Impartim egal distanta pe caprior pentru letuire, cu exceptia primului si ultimului rand de tigla, care in dependenta de model si coama au parametri individuali de montare.
  • Pentru a regla inaltimea coamei folosim cuie de suport speciale

Cu echipele noastre de profesionisti si anii de experienta pe care ii avem în domeniu, toate aceste aspecte si multe altele, vor fi luate in consideratie pentru a obtine un acoperis perfect. 

 

 

Montare dolie

Un aspect important la oricare acoperis cu linie de dolie - un loc cu cele mai frecvente infiltrari de apa.

​În acest video se prezinta o metodă de instalare care include un element special din tabla sub dolie si dolia propriu zisa. Metoda practicata de montatorii nostri pentru a asigura un nod tehnic rezistent la infiltratiile de apa.

​​Pentru mai multe intrebari nu ezitati sa ne sunati, suntem mereu la dispozitia Dvs..

 

 

Montarea tiglei de coama

​In acest video va prezentam montarea tiglei de coama inclinata. 

​Accesorii importante pentru un aspect curat si etansare eficienta - clamele pentru coama si benzile de ventilare sub coama.

Clamele permit prinderea coamei fara a o gauri la partea din fata, ceea ce-i asigura integritatea (mai putine gauri, mai putine posibilitati pentru apa ca sa patrunda sub ea).

Montare accesorii

​In acest video puteti urmari instalarea corecta a gardurilor pentru retinerea zapezii, taietoarelor metalice de zapada, clamelor anti-furtuna, tiglelor de aerisire si garniturilor de ventilare. 

​Momente la care va recomandam sa atrageti atentia pentru o instalare si exploatare corecta a acoperisului:

  • ​​Gardurile se monteaza pe o sipca separata pentru gard, pentru a proteja sipcile pe care se tin tiglele, astfel tensiunea creata de zapada afecteaza doar sipca gardului.
  • ​Tiglele de aerisire va asigura garantia, sunt un element important la acoperisuri mansardate. Cantitatea lor depinde de lungimea si inclinatia pantei. 

Ca la orice proiect de calitate - detaliile sunt importante si sunt cunoscute de profesionisti, iar noi va suntem alaturi pentru o consultare calitativa. Vizionare placuta!

​Montare Fereastra Velux

​Ferestrele de mansarda montate corect pot fi o solutie, in unel cazuri unica solutie, pentru o mansarda luminoasa. Pentru cei din mediul urban, acel cerdac gol la moment, poate deveni una din incaperile preferate.

Adauga lumina si incaperea va capata viata si caldura - un loc ideal pentru o biblioteca, camera pentru copii, dormitor aditional, sau orice nu am reusit sa incadram in proiectul nostru initial. 

​Cu o montare profesionista, in loc de o problema (posibile infiltratii, scurgeri, pierderi de caldura), fereastra de Velux devine o solutie, care adauga plus valoare si lumina in viata noastra. 

 

​Montare scara mansarda

​Fakro este numele care se asociaza instantaneu cu scarile de mansarda calitative. Cu o gama foarte diversa pe care o puteți viziona in categoria produselor noastre, scara se intaleaza rapid si este foarte compacta si comoda in exploatare. 

​Inaltimea scarii se regleaza din contul ultimei sectiuni de trepte. In stoc avem permanent solutii Comfort, Smart, dar si scari de metal care rezista si la greutati de pana la 200 KG.