1. Analiza proiectului

Orice lucrare, are nevoie de un plan, pentru aceasta exista proiectul. In baza lui putem estima, discuta si modifica anumite momente legate de proiectul acoperisului ca sa obtineti un acoperis rezistent si cu aspectul care va aranjeaza pe Dvs.

In cazuri mai rare, dar la fel de posibile, cand nu aveti un proiect putem sa va ajutam cu previzualizari si schite, care sa va ajute sa intelegeti mai bine ce urmeaza sa obtineti in final.

2. Oferta

In urma analizei, cizelam oferta in detalii - model, culoare, aspect, partea tehnica. In baza acestor criterii facem o estimare preventiva, care o sa includa tot de ce aveti nevoie - partial sau integral, la alegerea proprie.

Oferta partiala se axeaza pe anumite materiale de baza de care are nevoie clientul. Oferta integrala include un acoperis la cheie, dupa ultimele standarte nationale sau internationale.

Oferta integrala e preferabila celor care nu au timp sa urmareasca si sa dirijeze procesul de constructie in detaliu. In varianta integrala, beneficiarul are doar de ales culoarea tiglei, sistemului pluvial si a stresinei; de restul ne ocupam noi.

3. Avansarea

In urma negocierii pe pozitii a ofertei si dupa convenirea asupra tuturor aspectelor proiectului, se semneaza un contract si se avanseaza marfa. In dependenta de modelul ales, daca este in stoc sau nu, se estimeaza necesarul pentru avansare, termenii de livrare sau depozitare.

Avansul "ingheata" oferta si va da posibilitatea sa va pregatiti de alte aspecte ce tin de constructia casei stiind ca aveti acoperisul gata sa fie executat cand ajungeti la aceasta etapa.

4. Executarea contractului

Startul oricarei lucrari necesita anumite pregatiri, mai ales a unei lucrari complexe precum acoperisul. Luand in consideratie ca lucrarea se executa la cheie, ea include si parti cu finisaj gata facut (precum streasina), cat si materiale care trebuiesc prelucrate din timp.

Respectiv, in dependenta de complexitatea lucrarii sau a materialelor comandate, de regula sunt una sau doua saptamani pana la inceperea lucrarii de acoperis.

Odata convenita ziua cand se da startul proiectului, toate materialele sunt pregatite pentru a fi livrate.

In cazul ofertelor partiale - materialele se livreaza conform termenilor agreati.

In cazul ofertelor integrale in schimb, materialele se livreaza si se monitorizeaza executarea lucrarii conform cerintelor agreate in urma analizei proiectului. O lucrare in mediu dureaza 3-4 saptamani, perioada in care beneficiarul este tinut la curent cu toate momentele cheie in executia proiectului, de asemenea se prezinta si rapoarte comerciale pentru a a prezenta la ce etapa a executiei se afla proiectul.

5. Finalizarea proiectului

In dependenta de oferta aleasa, daca este partiala - clientul poate solicita o analiza per total a materialelor livrate si sa faca returnarea materialelor neutilizate. Astfel, la final, clientul ramane cu strictul necesar pentru acoperisul sau - nimic mai mult, nimic mai putin.

In cazul ofertelor integrale se organizeaza receptia lucrarii, in care se verifica daca a fost executat proiectul conform cerintelor, se retuseaza ultimele detalii si se trage "linia" - o ultima verificare a cifrelor, cu deducerea ultimelor retururi.