1. Analiza proiectului

Orice lucrare se elaboreaza in baza unui proiect sau a unei schite de proiect. In baza planelor putem estima, discuta si modifica anumite momente legate de configuratia acoperisului, astfel, incat sa obtineti un acoperis durabil si rezistent, cu un aspect pe placul Dvs.

In cazuri, cand nu exista un proiect, noi Va propunem schite si previzualizari, care sa va ajute sa intelegeti mai bine ce urmeaza sa obtineti in rezultatul final.

2. Oferta

In urma analizei, stabilim oferta in detalii, precum:

  • model;
  • culoare;
  • aspect;
  • partea tehnica.

In baza acestor criterii se va elabora o estimare preventiva, care va include toate materialele pentru constructia acoperisului Dvs. - partial sau integral, inclusiv manopera, la dorinta si alegerea personala.

Oferta partiala se axeaza pe anumite materiale de baza de care are nevoie clientul. Oferta integrala include un acoperis la cheie, respectand normativele si standartele nationale si internationale (conform fiselor tehnice a producatorilor).

Oferta integrala e confortabila clientilor care nu au timp sa urmareasca si sa dirijeze procesul de constructie in detaliu. In varianta integrala, beneficiarul are de ales doar culoarea tiglei, sistemului pluvial si modelul arhitectural al streasinei; de restul ne ocupam noi.

3. Avansarea

In urma negocierii pe pozitii a ofertei si dupa convenirea asupra tuturor detaliilor, inclusiv aspectul arhitectural si constructiv al proiectului, se semneaza contractul, apoi se avanseaza marfa. In dependenta de modelul ales, daca este in stoc sau nu, se estimeaza necesarul pentru avansare, termenii de livrare sau depozitare.

Avansul "ingheata" oferta si va da posibilitatea sa va pregatiti de alte aspecte ce tin de finalizarea constructiei casei, stiind ca aveti acoperisul in lucru, urmand sa fie executat cand ajungeti la aceasta etapa.

4. Executarea contractului

Startul oricarei lucrari necesita anumite pregatiri, mai ales a unei lucrari complexe de executie a acoperisului. Luand in consideratie ca lucrarea se executa la cheie, ea va include si elemente ce necesita finisare inainte de aplicare (precum elementele decorative, lambriurile, etc.), cat si materiale care necesita prelucrare din timp.

Respectiv, in dependenta de complexitatea lucrarii sau a materialelor selectate, startul lucrarii se anunta de regula cu una sau doua saptamani pana la inceperea lucrarilor de montaj al acoperisului.

Odata, convenita ziua cand se da startul proiectului, toate materialele sunt date in lucru pentru a fi pregatite de livrare.

In cazul ofertelor partiale - materialele se livreaza conform termenilor agreati.

In cazul ofertelor integrale, odata cu livrarea materialelor, va avea loc si monitorizarea executiei lucrarii de catre specialistii nostri, atestati in domeniu, cu respectarea proiectului si normativelor in vigoare.

O lucrare in mediu dureaza 3-4 saptamani, perioada in care beneficiarul este informat despre toate momentele cheie in executia proiectului. De asemenea, se prezinta si rapoarte comerciale pentru a prezenta la ce etapa de executie se afla proiectul.

5. Finalizarea proiectului

In dependenta de oferta stabilita, daca este partiala - clientul poate solicita o analiza per total a materialelor livrate si sa faca returnarea materialelor neutilizate. Astfel, la final, clientul ramane cu strictul necesar pentru acoperis - nimic mai mult, nimic mai putin.

In cazul ofertelor integrale se organizeaza receptia lucrarii, in care se verifica calitatea executarii lucrarilor conform cerintelor stabilite de comun acord, se retuseaza ultimele detalii si se trage "linia" - o ultima verificare a cifrelor, cu deducerea ultimelor retururi.